VIDEO: Sievietei Grobiņā bail par savu dzīvību kaimiņa dēļ

tautaruna.lv 15.decembris 2019, 11:42
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Grobiņas pagasta daudzdzīvokļu nama iemītniece Regīna ir izmisuma pilna – kaimiņš pret kundzi uzsācis morālu un fizisku teroru, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Regīna raidījumam parāda fotogrāfijas, kurās redzami zilumi uz viņas rokas. Stāsta, ka kaimiņš viņu sitis ar kruķi.

Uz jautājumu, kas bijis konfliktu cēlonis, kundzei atbildēt ir grūti. Atceras, ka problēmas sākušās, kad mājā ievākusies Andreja audžumeita. Regīna uzskata, ka audžumeita Andrejam sastāstījusi pilnas ausis, tāpēc Andrejs sācis Regīnu aizvainot. Andreja nežēlīgo rīcību redzējuši arī citi kaimiņi.

Viena no mājas iedzīvotājām nenoliedz, ka viņai no Andreja ir bail, jo viņš var rīkoties neapdomīgi. No kaimiņa rīcības cietis arī Regīnas suns, kuru Andrejs iekaustījis. Tāpēc ne tikai pati Regīna, bet arī viņas mājdzīvnieks Andreja dēļ nonācis pie mediķiem.

Andrejs gatavs izstāstīt, kas ir konfliktu cēlonis. Viņaprāt, Regīna sevi uzskata par mājas saimnieci, lai gan tur nemaz neesot deklarējusies. Regīna dzīvo pie savas otras pusītes, tomēr Andrejam šķiet, ka viņai nebūtu jāsaimnieko pa apkārtni. Tāpat norāda, ka kundze mēdzot klačoties un aprunāt pārējos iedzīvotājus. Protams, Regīna to noliedz, stāstot, ka tā neesot taisnība.

Vaicājot, vai Andrejs ir gatavs izlīgt mieru ar Regīnu un turpināt dzīvot saticīgi, kungs ir tiešs un saka, ka nav.

Tāpat Andrejs arī kameru priekšā nebaidās teikt, ka būs karš! Viņš panākšot, ka Regīna tur vairs nedzīvos.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas