FOTO: Ziepniekkalnā mašīnas īpašnieks piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu

Baiba Puriņa 3.decembris 2019, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Sadursme.lv
Kādam automašīnas īpašnieks piedzīvojis nepatīkamu pārsteigumu, kad garnadži tā spēkratam nozaguši riteņus ar ziemas riepām.

Instagram kontā Sadursme.lv publicēts aculiecinieka attēls, kurā redzama automašīna bez riteņiem. "Ziepniekkalns! Bez komentāriem," norādīts komentārā pie attēla.

Jau pāris minūtes pēc attēla publicēšanas, to sākuši aktīvi komentēt cilvēki. "Kādam tagad ir labas ziemas riepas," teikts vienā no komentāriem. Kāds komentētājs norāda, ka arī sliktos notikumos, jācenšas saskatīt labo, rakstot: "Jāpriecājas ka vismaz gaisā atstāja."
View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Valsts policija informē, ka aizvadītajās dienās, laika posmā no 29.novembra līdz 03.decembrim, saņemta informācija par 294 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kur astoņos gadījumos trīspadsmit cietušas personas tajā skaitā četri bojā gājušie. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies 10 transportlīdzekļu vadītāji. Noformēti 256 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes jomā, no kuriem 104 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu, bet 6 gadījumi par agresīvu braukšanu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas