FOTO: Rīgā, šoferim paliekot slikti, avarē busiņš; vīrieša dzīvību nespēj glābt

Lelde Veinberga 21.novembris 2019, 17:51
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aculiecinieki ziņo par negadījumu pie Slāvu apļa Rīgā, kur šorīt avarējis mikroautobuss. Automašīnas vadītājam palicis slikti.

"Slāvu aplis, nobraucot no Dienvidu tilta, mikroautobusa vadītājam esot palicis slikti un ietriecies blakusbraucošajā automašīnā, pēc aculiecinieka teiktā vīrietim esot palicis slikti ar sirdi, uz vietas strādāja reanimācijas brigāde, diemžēl vīrieša dzīvību glābt neizdevās! Izsakam līdzjūtību tuviniekiem!" vēsta ieraksts pie aculiecinieka foto.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Vakar Latvijā reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki, informēja Valsts policija. Trešdien desmit cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri - Zemgalē, bet viens - Vidzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus autovadītājus: četrus - Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Vidzemē, Kurzemē un Latgalē. Rīgā aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 165 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīts 51 autovadītājs, Zemgalē - 34, Latgalē - 28, bet Vidzemē un Kurzemē - pa 26 autovadītājiem. Rīgā astoņi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 446 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas