VIDEO: Rīgā iereibuši jaunieši uzbrūk policistiem; sekas ir nopietnas

tautaruna.lv 16.novembris 2019, 20:14
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Imantā iereibuši jaunieši uzbrukuši likumsargiem, kad tie centušies nepilngadīgās personas aizturēt par miera traucēšanu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda Imantas daudzdzīvokļu naka iedzīvotāji ceturtdien sūdzējušies par pārāk skaļu ballīti vienā no augšstāva dzīvokļiem.

Ierodoties notikuma vietā un ieejot kāpņu telpā, policistiem bija dzirdams, ka vienā no augšējiem stāviem bļaustās vairākas personas, tāpat policijas darbinieki dzirdēja, kā atveras lifta durvis un trokšņojošās personas ar liftu dodas lejā.

Atveroties lifta durvīm, policisti sastapa divus jauniešus. Vienam no viņiem rokās bija izdzerta alkohola pudele. Pārbaudot personu datus, konstatēts, ka abi jaunieši ir nepilngadīgi. Inspektori aicinājuši tīņus līdzi uz patruļas automašīnu, taču nepilngadīgie centušies aizbēgt un uzbrukuši policistiem. Abiem jauniešiem gaidāmas pamatīgas nepatikšanas, turklāt vismaz vienam no tīņiem draud arī tiesu darbi. Ir uzsākta krimināllieta par uzbrukumu policijas darbiniekiem.

Uz notikuma vietu izsaukta vēl viena Rīgas pašvaldības policijas ekipāža un Valsts policija, ņemot vērā, ka abi jaunieši uzbruka policijas darbiniekiem.

Pēc vesela lēruma formalitāšu nokārtošanas 17 gadus vecais pusaudzis nogādāts mājās un nodots mātes rokās, savukārt viņa 15 gadus vecais draugs nakti pavadījis Valsts policijas izolatorā Gaujas ielā, jo viņa vecākus tā arī neizdevās sazvanīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas