Baumo par krimināliem notikumiem pie svara korekcijas centra Latvijā

tautaruna.lv 15.novembris 2019, 11:17
 
AP/SCANPIX/LETA
Šonedēļ Aizputes novadā sadegušas trīs automašīnas. Kamēr Valsts policija visai skopi komentē notikušo, tikmēr vietējie iedzīvotāji atklājuši savas versijas par patiesajiem notikuma iemesliem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests izsaukumu uz Aizputes novadu saņēmis vakarnakt pulksten 4.10 - tur dega trīs vieglās automašīnas un blakus esošais dzīvžogs, informēja VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

"Kurzemes Vārds" noskaidroja, ka transportlīdzekļi deguši "Lejasraķos", svara korekcijas centra "Academy Vitality" teritorijā, ko jau iepriekš piemeklējušas līdzīgas nedienas, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Arī šoreiz "Academy Vitality" direktore Maija Atvara no komentāriem presei atteicās. Tiesa, tuvējā apkārtnē sastaptie ļaudis jau no agra rīta savā starpā pārrunāja notikušo.

Svara korekcijas centram blakus esošajā autoservisā laikraksts aprunājās ar Aizputē dzīvojošo Aivaru: "Šī ir vismaz trešā reize, kad "Lejasraķi" nonāk uzmanības centrā šādā veidā. Nezinu, vai informācija ir patiesa, bet dzirdēju, ka automašīnas esot nevis sadedzinātas, bet uzspridzinātas.

"Viesu nams "Lejasraķi" ir krievu mafijas ievazāts bacilis, kas inficējis visu Aizputes apkārtni," tik skarbi vakar laikrakstam "Kurzemes Vārds" teica aizputniece Velta, komentējot tur iepriekšējā naktī notikušo.

Portāls arī atgādina, ka šobrīd apritējis vairāk nekā gads, kopš Valsts policija turpina izmeklēt 2018. gada 30.septembrī pie viesu nama "Lejasraķi" notikušo apšaudi, kurā cieta trīs ārvalstu pilsoņi. Joprojām kriminālprocesa gaitā nav nedz aizturēto, nedz arī aizdomās turamo personu, "Kurzemes Vārdu" informēja Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica.

Avots: portāls liepājniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas