Rīgā vīrietis ar stikla pudeli iesit bērnam pa aci; cilvēku attieksme pārsteidz

tautaruna.lv 13.novembris 2019, 17:20
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay
Kāda sieviete soctīklos paudusi sašutumu par līdzcilvēku vienaldzību, kad piedzēries vīrietis sabiedriskā transporta pieturā traumējis viņas bērnu.
""Paldies" visiem tiem, kas vienaldzīgi noskatījās kā 08.11.2019. piektdienas vakarā ap plkst. 19:30 uz Čaka ielas Tallinas ielas pieturā viens piedzēries vīrietis manam bērnam ietrieca pa aci ar stikla pudeli. Un, ja tas būtu Jūsu bērns??? Jūs būtu gribējuši, ka kāds bērnam palīdz. Bet labi, ka viss beidzās tikai ar pušumu, stipri pietūkušu un sāpošu aci. Labi, ka ar redzi viss ir kārtībā un lūzumu nav. Pušumi sadzīs, bet sāpīgās atmiņas paliks," sociālajā vietnē Facebook raksta sieviete.
Ierakstā zēna māte pateicas kādai sievietei, kura nepalika vienaldzīga, ieraugot bērnu ar asiņojošu brūci: "Taču ir arī kas labs, kad bērns gāja mājās, iedams uz savu pieturu ar saķertu asiņojošu brūci, viņu uzrunāja kāda sieviete. Noskaidrojot kas noticis, viņa izsauca taksi un atveda mājās. Gribētos Jūs atrast un personīgi Jums pateikties! Ceru, ka dzīve Jums daudzkārtīgi atdarīs ar labo."
Pēc ieraksta secināms, ka sieviete ar dēlu vērsusies par notikušo arī policijā.
Ar ierakstu dalījušies vairāk nekā 3 000 cilvēku un daudzi komentāru sadaļā pauduši sašutumu par cilvēku vienaldzību šādā situācijā.
"Vienaldzība arī mēdz nogalināt. Veselību bērnam...šausmas,kādā pasaulē dzīvojam!!!" teikts vienā no daudzajiem komentāriem.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas