Rīgā uz ielas smagi cieš sieviete, kurai radies atmiņas zudums

Lelde Veinberga 3.novembris 2019, 10:41
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Rīdzinieks Pēteris lūdz līdzcilvēku palīdzību. Piektdienas pusdienlaikā, pēc plkst. 12.00, pie Krišjāna Barona ielas 97. nama smagi cietusi viņa māsa.

"Braucot ar riteni pie Kr. Barona ielas 97 ir smagi cietusi mana māsa Linda.

Pēc šī negadījuma viņai ir atmiņas zudums un, pēc ārstu teiktā, ir tikusi notriekta no riteņa, kā rezultātā nogādāta reanimācijā ar smagiem lūzumiem.

Lūdzu atsaukties visus, kuriem ir jebkāda informācija par notikumu. Varbūt kādam ir informācija par automašīnas vadītāju, kurš ir bijis iesaistīts. Paldies par jebkādu informāciju!" saka cietušās brālis.

Jau zināms, ka līdz ar Krišjāņa Barona ielas remontdarbiem tika abos virzienos izveidotas "rekomendējošās velojoslas", kas brīdina autovadītājus, ka šajā joslā var atrasties riteņbraucēji, taču auto drīkst šķērso nepārtraukto līniju, daļēji pārvietojoties arī pa šo speciālo joslu, uzmanoties, lai netiek aizskarti riteņbraucēji, dodot tiem priekšroku, piemēram, ja šoferis vēlas nogriezties pa labi.

Taču ne reizi vien auto un velo nav spējis sadalīt tā jau šauro ielu, ņemot vērā, ka pa vidu vēl ir tramvaja sliedes, piespiežot velosipēdistiem pārvietoties pa ietvi vai arī izraisot sadursmes iespējas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas