Pāris no Bauskas trīs dienas pēc kāzām sašutuši par laulību gredzenu stāvokli

tautaruna.lv 10.oktobris 2019, 19:12
 
Ekrānuzņēmums
Skatoties uz saviem zelta laulības gredzeniem, Ieva un viņas vīrs ir šokā - rešajā dienā pēc kāzām laulības simboli jau kļuvuši nespodri, saskrambāti un izskatās nolietojušies, lai gan nekādus darbus, kas varētu radīt skrambas, nav veikuši, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Vispirms švīkas gredzenā pamanīja Ievas vīrs, pēc tam Ieva aplūkoja savu gredzenu, secināja, arī tas pats, pāris klāsta raidījumam.

Nesa savus laulību simbolus uz vietējo veikalu Bauskā, kur pirkuši gredzenus. Gribēja naudu atpakaļ, taču saņēma atbildi, lai vispirms nodod gredzenus ekspertīzei. Ieva tam nepiekrita, norādot, ka ir gatava pievienot fotogrāfijas, jo laulības gredzeni viņai ir svēti un negrib, ka tie nokļūst svešās rokās.

“Bez Tabu” klātbūtnē pārdevēja sazinājās ar uzņēmuma vadītāju Rīgā. Viņa sākotnēji piekrīt, ka Ieva iesniegumam pievieno vien fotogrāfijas, ne pašu preci, taču vēlāk izrādās, - ar to tomēr nepietiek, būšot vajadzīgi arī gredzeni.

Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve norāda, ja pircējs nevēlas nodot preci pakalpojuma sniedzējam, lai veiktu ekspertīzi, tad pats var izvēlēties ekspertu, kuram uzticas. Par slēdzienu gan tādā gadījumā maksā pats pircējs, taču, ja eksperts atzīst, ka tā ir līgumam neatbilstoša prece, tad var pieprasīt arī par ekspertīzi samaksāto naudu no pārdevēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas