VIDEO: Liene Šomase TV raidījumā pamatīgi pārsteidz

tautaruna.lv 8.oktobris 2019, 15:11
 
F64
Dziedātāja Liene Šomase, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Starp mums runājot", demonstrēja pareizas elpošanas vingrinājumus un parādīja, kā pareizi izpildīt planka vingrojumu.

Šomase atklāj, ka, pielietojot dažādas elpošanas tehnikas, var uzveikt dažādas slimības. Tieši veselības uzlabošanas nolūkos viņa pievērsās elpošanas vingrinājumu izpētei.

"Ja tu nodarbojies ar elpošanu, tad tev ļoti labi aktivizējas sajūtu maņa," pārliecināta ir Šomase.

Raidījuma laikā, viņa, piedaloties arī pārējiem raidījuma dalībniekiem un vadītājiem, demontrēja kādu elpošanas vingrinājumu, kura ietvaros bija jāieelpo viss labais un jāizelpo viss sliktais.

Tad Liene piebilda, ka viņai vislabāk patīk elpošana plankā, ko arī raidījuma dalībniekiem demonstrēja.

Ekrānšāviņš no video

Jāpiebilst, ka Šomase pēdējā laikā pārsteidz savus sekotājus sociālajos tīklos ar visai dīvainām izdarībām.

Pirms neilga laika vēstījām, ka Šomase, kura aktīvi rosās arī sociālajos tīklos, publicējusi video, kurā redzams, ko dāma izdarījusi kādā nedēļas nogalē.

Kā redzams publicētajos kadros, tad L.Šomase rīkojusies ārkārtīgi drosmīgi- viņa iešūpojusies pie ūdentilpnes esošā virvē un ar visām drēbēm ielekusi ūdenī. Kā dzirdams video, tad viņas izdarības pavadītas ar sajūsmas saucieniem.

Liene Šomase iepriekš bija pazīstama ar skatuves vārdu Lenii. Dziedātāja piedalījusies vairākus televīzijas šovos, tai skaitā ar Jāni Vinteru uzvarējusi TV3 šovā "Dziedi ar zvaigzni".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas