Grūtniece sadusmojas par notikušo autobusā uz Bausku

tautaruna.lv 28.septembris 2019, 14:31
 
F64
Kāda grūtniece dalījusies negatīvā pieredzē, braucot ar sabiedrisko autobusu no Rīgas uz Bausku.
Portālā "sudzibas.lv" pasažiere raksta, ka viņu nepamierinājusi autobusa šofera rīcība.

"Braucu no Rīgas uz Bausku ar autobusu. Biļeti nopirku līdz Kundziņkrogam. Biju aizmugurējā daļā autobusā, pienāca mana pietura un nospiedu stop pogu, lai atver aizmugurējās durvis, jo ir grūti izspraukties visam autobusam cauri, kur papildus vēl stāv kājās cilvēki. Protams, šoferis durvis neattaisīja, kaut arī 3 reizes lūdzu attaisīt un aizbrauca tālāk. Pieturā izlaida cilvēku tik pa priekšējām durvīm un man nācās braukt tālāk," raksta pasažiere.

Viņa uzskata, ka šoferis par šādu rīcību būtu jāsoda.

"Pirmkārt, ar kādām tiesībām viņš neatver durvis, kādēļ tad ir izveidota stop poga un otrās durvis. Nesaprotu, vai tiešām tas viņam rada apgrūtinājumu?
Nav tā kā es būtu kaut kāda cimperlīgā meitene, vienmēr eju uz priekšu, bet šoreiz man tas bija apgrūtinoši, varbūt lieki piebilst, bet esmu sieviete stāvoklī un ar operētiem ceļiem un man nav viegli staigāt pa braucošu autobusu.
Vai tiešām šofera uzvedība ir attaisnojama?
Vēl var piebilst to ka šis šoferis arī pārkāpj noteikumus, par ko soda, jo pāris pieturas iepriekš pasažieru izlaida nevis pieturā, bet krustojumā. Uzskatu, ka šo šoferi būtu jāsoda," raksta pasažiere.

Jāpiebilst, ka pasažieri ik pa laikam sūdzas par autobusa šoferu attieksmi. Piemēram, pirms kāda laika tika vēstīts par to, kā autobusa šoferis Jelgavā paņirgājas par invalīdi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas