Vieglās automašīnas šoferis izraisa smagu avāriju un aizbēg

tautaruna.lv 14.septembris 2019, 13:00
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Piektdien uz Mūkusalas ielas Rīgā notikusi smaga avārija, kā rezultātā vieglā kravas automašīna ar saldētavu apgāzās uz jumta.

Apgāzušās automašīnas šoferis raidījumam "Degpunktā" stāsta: “Es braucu no “Rīga Plaza” puses, pa Mūkusalas ielu - virzienā uz Baložiem. Es biju pie kravinieka stūres. No krustojuma strauji izbrauca vieglā automašīna. Es braucu plūsmā kreisajā joslā. Izbrauca viegla automašīna, pēc izskata līdzīga “Citroen” markas automašīnai. Vecs modelis, sarkanā krāsā, ar pāris nomainītām detaļām. Viņš izskrēja priekšā, sāka braukt. Es mēģināju nobremzēt, bet ceļš ir slapjš, un es uzmetu vairākus kūleņus.”

Viņš norāda, ka “Citroen” markas automašīna aizbraukusi tālāk. Pēc vīrieša vārdiem, pēc avārijas situācijas izraisīšanas tās šoferis piespiedis gāzes pedāli un aizbraucis no notikuma vietas.

“Iveco” mikroautobusa šoferis bijis piesprādzējies un pēc kūleņošanas pats izkāpis no automašīnas, un sagaidījis ārstus. Mediķi cietušo apskatījuši un pieņēmuši lēmumu nogādāt uz tuvāko slimnīcu. Pēc incidenta avarējušais mikroautobuss uzlikts uz riteņiem un aizvests no negadījuma vietas.

Šobrīd policijā notiek šīs lietas izmeklēšana un, visticamāk, likumsargiem būs nepieciešams arī otra šofera skaidrojums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas