Rīgā saniknots vīrietis kailām rokām izdemolē savas sirdsdāmas auto

tautaruna.lv 21.augusts 2019, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Nedēļas nogalē kāds vīrietis ar kailām rokām nodarījis pamatīgu skādi savas draudzenes automašīnai, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nedēļas nogalē, ierodoties kādā izsaukumā Eduarda Smiļģa ielā, mediķi tur sastapuši manāmi agresīvu, asinīm noplūdušu jaunekli. Viņš plikām rokām bija pamatīgi apstrādājis ielas malā novietotu automašīnu “Volkswagen”, - izsitis tam vairākus stiklus un lukturus.

Neatkarīgi no tā, ka vīrietis nevēlējās sadarboties, mediķiem jau bija izdevies pārsiet asiņojošās rokas, taču tālāk viņš tika nodots policijas rīcībā.

Lai gan sākumā vīrietis apgalvojis, ka mašīna piederot viņam, taču ieskatoties policijas datubāzēs, atklājies, ka sasistais “Volkswagen” pieder vīrieša draudzenei.

Raidījums vēsta, ka neilgi pēc šā atklājuma notikuma vietā ieradusies arī kāda sieviete, kura atklājusi, ka dzīvo kaimiņos skandalētājiem. Viņa iepriekš bija dzirdējusi par strīdu un, redzot, ka vīrietis acīmredzamā alkohola reibumā ierāpjas auto, atņēmusi viņam aizdedzes atslēgas. Drīz vien sekojis dusmu uzplūds, un atskanējusi stiklu šķinda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas