Zināms, kas vainojams Malaizijā pazudušās Noras nāvē

tautaruna.lv 15.augusts 2019, 10:42
 
EPA/ SCANPIX/ LETA
Šī gada 4.augustā pasaules mediji vēstīja, ka netālu no kāda kalnu kūrorta pazudusi 15 gadus vecā Nora. Šonedēļ atrastas meitenes mirstīgās atliekas un tikai šodien plašākai publikai atklāts pusaudzes nāves iemesls.
Meitenes meklēšana notika vairākas dienas un tajā iesaistījās vairāk nekā 350 cilvēki. Nora, kas bija meitene ar īpašām vajadzībām, nomirusi no iekšējās asiņošanas, ko izraisījis bads un stress, taču nav nekādu pazīmju, ka pusaudze bijusi nolaupīta, atsaucoties uz policijas teikto vēsta "The Sun".
Tāpat neesot pazīmju, kas liecinātu, ka pirms nāves meitene seksuāli izmantota. Pēc likumsargu teiktā Nora atrasta trīs dienas pēc nāves.
Tiek pieļauts, ka vairākas dienas pēc pazušanas pusaudze izmisīgi klīdusi pa Malaizijas džungļiem un mēģinājusi nokļūt uzturēšanās mītnē.
Tiesa, Noras vecāki joprojām meklē atbildes par notikušo un uzsver, ka meitene nekad nekur nav devusies vienatnē. Neilgi pēc meitas pazušanas viņi izteica versiju par bērna nolaupīšanu. Tāpat viņi īsti netic, ka meitenes ķermenis visu laiku atradies vietā, kur atrasts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas