Sieviete saņem aizdomīgu sūtījumu; brīdina līdzcilvēkus

tautaruna.lv 15.augusts 2019, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video
Kokneses iedzīvotāja Iveta pati pret savu gribu tikusi pie aizdomīga sūtījuma un šī iemesla dēļ brīdina līdzcilvēkus.

Iveta pati pret savu gribu tikusi pie aizdomīga sūtījuma. To viņai uz Kokneses novadu atvedis kāds vīrietis, kurš sevi dēvējis par pasta kurjeru. Licis, lai Iveta uzreiz samaksā par sūtījumu 62 eiro. Sieviete bijusi neizpratnē, bet samaksājusi un paņēmusi paciņu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Domājusi, pasūtījumu veicis kāds no ģimenes locekļiem, lai sagādātu Ivetai pārsteigumu dzimšanas dienā. Vakarā vaicājusi mājiniekiem, kurš veicis pasūtījumu? Mājinieki raustījuši plecus. Paciņā bijis uztura bagātinātājs, sūtīts it kā no Lietuvas. Šādu preparātu Iveta nekad neesot pasūtījusi. Konkrētais preparāts esot domāts, lai izvadītu toksīnus un likvidētu iekaisuma procesus.

Tiesa, brīdī, kad kundze vēlējusies sazināties ar pārdevēju un atgūt naudu, skan vien automātiskais atbildētājs. Pēc ilgiem pūliņiem Ivetai izdodas sazināties ar pārdevēju elektroniski. Pārdevējs norāda, ka no sūtījuma varot atteikties viņu mājaslapā, kura gan ir tikai angļu valodā. Iveta uzrakstījusi pieteikumu, taču arī tas, visticamāk, esot velti iztērēts laiks, jo nekādas atbildes nav.

Sieviete pēc piedzīvotā piebilst, ka rūgtajā pieredzē dalās tālab, ka grib brīdināt citus neuzķerties, informē "Bez Tabu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:48

Jaunākās diskusijas