Bolderājā jaunieši ar zagtu mašīnu izposta ģimenes privātmājas pagalmu

tautaruna.lv 10.augusts 2019, 12:21
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Kādas ģimenes mieru ceturtdien iztraucēja divi jaunieši, kuri ar zagtu automašīnu ietriecās viņu mājas pagalmā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jaunais vīrietis cauri žogam ietriecās Jurija pagalmā, automašīnai pēc tam apgāžoties uz jumta. Ar šoferi automašīnā atradās arī kāds pasažieris. Rezgaļi izrāpās no sadauzītā spēkrata un aizbēga, pirms ieradās policija.

Abi jaunie vīrieši no notikuma vietas aizbēga. Jurijs pat nepaspēja piefiksēt viņu sejas, apģērbu vai ko citu, kas palīdzētu policistiem bēdzējus pēc tam identificēt. Nama saimnieks nemaz necentās puišus panākt. Kamēr viņi pazuda aiz horizonta, vīrietis pacietīgi gaidīja, ierodamies operatīvos dienestus.

Par spīti haotiskajai braukšanas manierei, Jurijs ir pārliecināts, ka automašīna netika vadīta dzērumā: “Jaunieši netika galā ar mašīnas vadību. Mums dažreiz šai līkumā tā gadās. Es ne tieši par šo avāriju, bet šajā pagriezienā, redzat. Tekstilnieku un Lielajā ielā cilvēki “driftē” vienos vārtos gandrīz katru dienu,” saka Jurijs.

Kad ieradās policisti, noskaidrots, ka ”Audi” nemaz nav piederējis avārijas izraisītājiem. Mašīnas īpašnieks par zādzības faktu bija ziņojis pāris stundas iepriekš. Policijā par avāriju, kurā bojāts gan Jurija, gan ”Audi” saimnieka īpašums, uzsākta izmeklēšana. Jaunie vīrieši izsludināti meklēšanā. Izpostītā pagalma īpašnieks tikmēr aplēš zaudējumus, kas pavisam negaidīti piemeklēja viņa namu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas