Mācies no citu kļūdām: Dzirnavu ielā auto uzripo virsū svešam spēkratam (video)

tautaruna.lv 19.jūlijs 2019, 1:05
 
Ekrānuzņēmums
Nelaimīga "noparkošanās" notikusi kādam autovadītājam Rīgā, Dzirnavu ielā, kur pietiekami nenostiprinātā automašīna uzripojusi virsū svešam auto.

Aculiecinieks ziņo, ka Dzirnavu ielā ir kā novietota automašīna izripojusi uz braucamās daļas un atdūrusies pret citu automašīnu.

Facebook komentētāji gan norāda, ka pats filmētājs varēja palīdzēt, lai novērstu sadursmi, auto pieturot vai caur atvērto logu ieslēgt rokas bremzi.

Vakar Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki, informēja Valsts policija.

Trešdien septiņi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Vidzemē, divi - Kurzemē, bet pa vienam - Zemgalē un Latgalē. Seši no cietušajiem bija velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus: četrus - Zemgalē, divus - Latgalē, bet vienu - Rīgā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 177 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 48 autovadītāji, Kurzemē - 38, Vidzemē - 36, Zemgalē - 32, bet Latgalē - 23 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 498 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas