VIDEO: Pie Igaunijas robežas atkal manīti divi lāči; neesot ar "gastronomisku interesi"

tautaruna.lv 16.jūlijs 2019, 21:19
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay
Žurnāla "Deviņvīri" galvenajam redaktoram Sandrim Metuzalam izbrauciens ar riteni beidzies, mūkot no diviem lāčiem. Vīrietis soctīklos dalījies ar savu pieredzi, savukārt, kāda igauniete soctīklos publicējusi arī lāču video.
"Igaunijas pierobežas ainiņas. Dodos vakara izbraucienā ar velosipēdu pa Valgas-Tervas šoseju, nogriežos uz vecā armijas ceļa. Dzirdu - blakus krūmos kaut kas brikšķinās. Skatos - divi lāči. Metrus piecus no manis. Viens pagriezis pakaļu, bet otrs ar interesi blenž uz mani. Par laimi, ne ar gastronomisku interesi.

Žēl, ka neuzņēmu laiku, taču pieņemu, ka uzstādīju jaunu pasaules rekordu velosprintā savā vecuma grupā. Jāteic, ka zooparkā man tie miškas kaut kā labāk patika. Un sorī, bet bilžu nav - kaut kā nebija noskaņojuma tēlot Mašu un taisīt selfijus diviem lāčiem. Un laikam veloizbraucieniem būs jāmaina maršruts," par piedzīvoto savā Facebook kontā stāsta vīrietis.

Jau informējām, ka jūnijā sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā redzams, kā pa Rēzeknes ielām skrien pilsētā iemaldījies alnis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas