Lidmašīnā vecpuišu ballīte pamatīgi pārbiedē pasažierus; deviņgadīgs zēns novests līdz asarām

tautaruna.lv 20.jūlijs 2019, 16:52
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / F64
Daudzus pasžierus ceļojumā no Edinburgas uz Ibizu pārbiedējuši kādas vecpuišu ballītes dalībnieki, kuri lidojuma laikā uzvedušies agresīvi, raksta "Daily Mirror".

Deviņgadīgais zēns esot novests līdz asarām, kad vecpuišu ballītes dalībnieki kļuvuši agresīvi un biedējoši. Vīrieši nepārtraukti lietojuši alkoholu un uzvedušies nepiedienīgi.

Viens no vīriešiem mutiski apvainojis lidmašīnas apkalpi, kamēr otrs centies atvērt lidmašīnas kabīni. Lai vīrieti apturētu, lidmašīnas apkalpojošais personāls bija spiests viņa ceļā novietot braucamos dzērienu ratiņus. Tāpat vīrieši uzņēmuši savu dzuimumlocekļu attēlus un ar dzērieniem aplējuši citus pasažierus.

Deviņgadīgā zēna māte medijam atklājusi, ka dēls esot sācis raudāt, jo esot bijis ļoti nobijies no vīriešiem. Viņa uzstāja, ka nevienam tas nebūtu jāpiedzīvo, kur nu vēl bērnam. Daudzi cilvēki esot acīm redzami trīcējuši.

Lidmašīnu Ibizas lidostā sagaidīja policija, kura aizturēja vecpuišu ballītes dalībniekus.

Lai gan cilvēki lielākoties uzskatījuši, ka lidmašīnas apkalpe uzvedusies profesionāli, pati kompānija neesot īpaši atvainojusies. Kompānija arī atteikusies ļaut mainīt cilvēkiem vietas lidojumam atpakaļ, kad cilvēki bija gatavi pat piemaksāt, lai nebūtu jāatrodas vīriešu tuvumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas