Iedzīvotājs brīdina - zagļiem jaunas metodes, kā apsekot lauku mājas

tautaruna.lv 16.jūlijs 2019, 17:35
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Ne reizi vien cilvēki sociālajos tīklos dalījušies ar ierakstiem, kuros vēsta, ka atklājuši, kā reizēm uzdarbojas zagļi. Piemēram, aizvadītajā vasarā vēstījām par aizdomīgām automašīnām, kas manītas pie vairākiem īpašumiem. Līdzīgā veidā arī šovasar uzdarbojas iespējamie garnadži.
"Jaunas metodes zagļiem kā apsekot lauku īpašumus. Braukā un ar binokli skatās. Iespējams, tumši zils pasats vai kaut kas tāds," sociālajā tīklā facebook raksta vīrietis, kurš pamanījies iespējamās aizdomīgās personas.

Cilvēki komentāros norāda, ka arī pamanījuši līdzīgu auto. "Es kā daltoniķis mašīnās to redzēju, sēdēju ceļgalā! Pamanīja mani, binokli nometa un aizbrauca, divi mašīnā, pavisam apjuku un aizmirsu piefiksēt numuru!" norāda viena no komentētājām.

Atgādinām, ka novembra beigās privātmāju īpašniekus visā Latvijā brīdinājusi arī policija. 2017.gada laikā Rīgas un Zemgales reģionā novērots, ka strauji pieaudzis zādzību skaits no privātmājām. Pēdējā laika tendence liecina, ka daļa zādzības tiek veiktas brīžos, kad saimnieki ir pārradušies mājās un atslēguši signalizāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas