Pircēja neizpratnē, ka pārdevēji populārā Rīgas lielveikalā apsaukā pircējus

tautaruna.lv 22.jūnijs 2019, 9:55
 
pixabay.com
Neilgi pirms Līgo svētkiem kāda pārtikas lielveikala apmeklētāja Rīgā sūdzējusies par to, kā veikala darbinieki atļāvušies izrīkoties pret veikala darbiniekiem.
"Šodien tik labs garastāvoklis un pirms Jāņu sajūtas. Diezgan loģiski, ka cilvēki apmeklē pārtikas veikalus, lai sagatavotos svinībām," savu sakāmo portālā "sūdzības.lv" sāk veikala apmeklētāja.

Nākot iekšā lielveikalā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, pretī pie ieejas automātiskajiem vārtiņiem grūstoties nāk veikala darbinieks kopā ar apsardzes darbinieku un cilvēkiem krievu valodā saka: "Ko jūs te visi lienat? Itkā kā te būtu ar medu apsmērēts?"

"Un aiziet abi ar apsargu smīkņājot un apsaukājot pircējus," norāda veikala apmeklētāja.

Sieviete vēl piebilst, ka veikalu apmeklējusi 21.jūnija pēcpusdienā.

Kā ierasts šādos gadījumos, tad par notikušo pircēji tiek aicināti informēt veikalu tīkla pārstāvjus, kas allaž sola risināt šādas situācijas.

Šis nav pirmais gadījums, kad veikala apmeklētāji ir neizpratnē par lielveikala darbinieku rīcību. Ne reizi vien esam ziņojuši par gadījumiem, kad, piemēram, veikalnieki ar pircējiem runā krievu valodā, vai nelaipni izturas pret pircējiem. Vairāk par to lasi tautaruna.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas