"Gaļa ar jēlu viduci!"; kafejnīcas apmeklējums pārvēršas murgā

tautaruna.lv 13.jūnijs 2019, 15:44
 
Facebook/ekrānšāviņš
Kāds Smiltenes kafejnīcas "Pasēdnīca" apmeklētājs sociālajos tīklos pasūkstījies gan par ēdiena kvalitāti, gan cenu, kas, viņaprāt, nav atbilstoša porcijas lielumam.
"Šīs dienas maltīte bistro "Pasēdnīca", Smiltenē, Baznīcas laukumā 2. Šādas porcijas cena izmaksā 3, 10 eiro. Divu veidu salāti, kuru svars paliek noslēpums, jo tiek tirgotas kā porcijas, kā arī divas šniceles ar jēlu viduci par 1 eiro gabalā. Izskatās skumji, ņemot vērā, ka šnicele noteikti nav kotlete, kaut arī tika piedāvātas kotletes, iespējams, apkalpojošais personāls neatšķir kotletes no šniceles vai arī ar to ir problēmas jau pašā sākumā - virtuvē," norāda neapmierinātais kafejnīcas klients."

Arī citi cilvēki komentāros dalās savā pieredzē un vairums neiesaka tur doties ieturēt maltīti. Taču kādai sievietei ir pretējs viedoklis, viņa norāda, ka "3,10 eiro ir adekvāta cena, nerēķinām taču latos jau sen, ja negribas maksāt, ņemiet līdzi paši savus kāpostus, rīvējiet un kotletes cepiet".

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka ļaudis visai bieži sociālajos tīklos mēdz sūdzēties gan par kafejnīcā atnestajiem ēdieniem, gan ar piegādi saņemtajiem. Piemēram, nesen kāda dāma bija sašutusi par piegādātajām picām, kuras garšojusas pēc gumijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas