Applūdušas ielas, bojāti jumti! Diena pēc postošā negaisa: kā izskatās Tukuma pusē?

tautaruna.lv 12.jūnijs 2019, 9:30
 
Facebook/ekrānšāviņš
Vakar visā Latvijā plosījies negaiss, kas nodarījis pamatīgus postījumus. Tā sekas ļaudis aktīvi dokumentējuši sociālajos tīklos, ievietojot gan fotogrāfijas, gan video materiālus.
"Tukums pēc negaisa - applūdušas ielas un māju pagrabi, nolauzti koki, saskrāpētas automašīnas, aizpūstas atkritumu urnas, bojāti māju jumti," vēstīts laikraksta "Tukuma balss" Facebook kontā.

Savukārt aculiecinieks Jānis iesaka, kā rīkoties, ja ir nogāzušies koki, pārrauti vadi vai notikusi avārija. "Tukumu skāris pamatīgs negaiss un lielgraudu krusas lietus, kas novadā un pilsētā nodarījis zināmus postījumus. Ja ir nogāzušies koki, pārrauti vadi, notikusi avārija vai cits negadījums, zvaniet Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam pa tālruņa numuru 112 vai 01," aicina Jānis.

Tāpat viņš norāda, ka, konstatējot cilvēku drošībai bīstamu situāciju elektrolīniju un elektroiekārtu tuvumā, jāziņo AS "Latvenergo" Klientu servisam pa bezmaksas tālruni 80200404 vai jāinformē savu elektrības piegādātāju.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāagādina, ka pēc otrdienas vakarā piedzīvotā pērkona negaisa trešdienas rītā visvairāk avārijas atslēgumu elektrolīnijās ir Tukuma pusē un Kandavas pusē. Šajās teritorijās trešdienas rītā kopumā konstatēti 103 elektrolīniju avārijas atslēgumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas