FOTO: Paskat, cik lielu postažu laika apstākļi nodarījuši kāda iedzīvotāja mājvietai!

tautaruna.lv 11.jūnijs 2019, 23:47
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Gints sociālajā tīklā Facebook ievietojis fotoattēlus, kuros redzams, kāda izskatās viņa siltumnīca pēc izpurināšanas spēcīgā vējā.

Siltumnīca ir gan saplēsta, gan uzmesta virsū kokam.

Kāds komentētājs pazobojies un noteicis, ka "izrādās, ka šī siltumnīca kokiem paredzēta". Savukārt vēl kāds cits paudis, ka "vispār jau nav gan liela skāde, jāsaka pat, ka veiksmīgi, nekas salocīts nav, jānoceļ nost un jāpiestiprina polikarbonāts atpakaļ". Vīrietis piekodina, ka, ja nebūtu bijis koka, siltumnīca aizlidotu 50 metrus tālu un sašķīstu driskās.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka otrdienas rītā Baltijas jūras dienvidu daļu turpināja šķērsot liels negaisa mākonis, un zibens uzplaiksnījumu skaits pārsniedzis desmit tūkstošus stundā, liecina meteoroloģiskā informācija.

Tas patlaban ir lielākais negaisa mākonis Eiropā un viens no lielākajiem pasaulē.

Baltijas jūras reģionā šādi lieli un noturīgi negaisa mākoņi veidojas reti. Tie var izraisīt vētru, īpaši stipras lietusgāzes un lielgraudu krusu.

Jau ziņots, ka saskaņā ar "Global Forecast System" prognozi no otrdienas līdz piektdienai vietām Latvijā iespējams postošs pērkona negaiss, kas nelielā teritorijā izraisa ne tikai intensīvas lietusgāzes, bet arī lielgraudu krusu un vētru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas