Autovadītājs noskatās, kā benzīntankā Saldū viņu apkrāpj

tautaruna.lv 30.jūnijs 2019, 12:12
 
F64
Kāds autovadītājs vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), paužot pārliecību, ka degvielas uzpildes stacijā Saldū tiek apkrāpts.
“Esmu ievērojis, ka, uzpildot degvielu kannā, Saldus “Circle K” tankā, pirmie 200-300 ml netiek ielieti. Skaitītājs uzrāda, ka ir ieliets, bet kanniņa ir tukša.
Esmu izteicis aizrādījumu atbildīgiem darbiniekiem, bet atbilde bija, ka tas ir normāli! Var jau būt, bet kaut kā paliek neomulīgi,” stāsta autovadītājs.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda, ka arī bieži vien, uzpildot degvielu, tiek apkrāpti.

Tikmēr komentāru sniedz arī “Circle K” degvielas kategorijas vadītājs Gatis Titovs.

"Visu Circle K sūkņu kalibrāciju un regulāru tās pārbaudi veic neatkarīgi LR normatīvu aktu kārtībā sertificēti uzņēmumi, kā arī uzpildes apjoma atbilstību kontrolē VID. Tāpēc varam apliecināt, ka Circle K tīklā uzpildes precizitāte ir atbilstoša LR likumdošanai, kas benzīna un dīzeļdegvielas gadījumā ir +/- 0.5% no uzpildītā apjoma vai 50 ml uz 10 litriem. Pie tam īpaši vēlamies uzsvērt, ka Circle K vadlīnijas pieļauj vien 0.1% nobīdi, kuru konstatējot nekavējoties tiek veikta sūkņa kalibrācija.

Tomēr, ja klientiem ir vēlme pārliecināties par uzpildes precizitāti, aicinām vērsties pie mūsu darbiniekiem un jebkurā stacijā, pie jebkura izvēlētā sūkņa veikt testa mērījumu. Mūsu darbiniekiem ir izsniegti sertificēti mērtrauki, ar kuriem klienta klātbūtnē mērījums tiks veikts," pauž Titovs.

Jāatgādina, ka cilvēki iepriekš ir sūdzējušies par degvielas cenām. Tā kāds pircējs bijis pikts par degvielas cenu atšķirību Lietuvā un Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas