Māmiņa kopā meitām piedzīvo pamatīgu izbīli; brīdina liepājniekus

tautaruna.lv 25.maijs 2019, 12:12
 
SCANPIX
Kāda sieviete sociālajā tīklā facebook publicējusi satraucošu ierakstu par piedzīvoto Liepākā. Izrādās, ka autoostas rajonā uzdarbojas "mētelīšu virinātājs", kas pamatīgi biedē apkārtējos.
"Esmu rīta trieku dabūjusi, ejot ar meitām uz autobusa pieturu, ceļā uz bērnu dārzu! Mīļie vecāki, autoostas rajonā, uzmanieties no noauguša vīrieša zilā, pagarā pufaikā - virinātājs!" sievietes publicēto citē portāls "liepājniekiem.lv".

Kāds cits iedzīvotājs aprakstam atbilstošo vīrieti nofotografējis. "Bildē redzamais vīrietis noteikti ir viņš," apstiprina satrauktā mamma. "Par notikušo ziņoju policijai, taču šodien arī mana draudzene stacijas rajonā piedzīvojusi to pašu. Labi, ka mana meita notikuma brīdī spēlējās ar pieneņpūkām un vīrieša "dārgumus" neredzēja. Turpat blakus taču ir izglītības iestādes."

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova informāciju apstiprināja. "Kāda sieviete telefoniski informēja par to, ka iepriekšējā dienā Liepājā, Dzelzceļnieku ielā, viņa redzēja vīrieti, kurš, paverot mēteli, atkailinājis dzimumorgānus. Šī informācija ir pieņemta zināšanai, taču to vairs nav iespējams pārbaudīt."

Policija aicina ikvienam iedzīvotājam nekavējoties informēt Valsts policiju vai Liepājas pilsētas Pašvaldības policiju par šādiem gadījumiem vai citiem likumpārkāpumiem. Policijas darbinieki sola saņemtajai informācijai pievērst pastiprinātu uzmanību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas