Pircējs: Paskat, kā veikali apkrāpj Latvijas iedzīvotājus!

tautaruna.lv 23.maijs 2019, 2:02
 
Pixabay
Kāds iedzīvotājs sašutis par banānu cenām veikalā Igaunijā un Latvijā. Vai pamatoti?

“Lūk, kā veikali Latvijā apkrāpj Latvijas iedzīvotājus! Igaunijas “Maxima” veikalā banāni maksā 0,44 eur eiro, bet Latvijas “Maxima” veikalā banāni maksā 1,36 eur! Kāpēc tā? Cenas Latvijā un Igaunijā atšķiras pat trīs reizes!” Bez Tabu Sūdzību dēlī raksta Egons.

Jāņem gan vērā, ka aculiecinieka iesūtītajā foto ar cenu salīdzinājumu redzams, ka Igaunijas veikalā nopērkamie banāni ir ar akcijas cenu, bet Latvijā - nē. Parastā cena arī igauņu veikala banāniem krietni pārsniedz vienu eiro.

"Tikko biju Igaunijā. Cenas apmēram tādas pašas. Kaut kas drusku dārgāks, kaut kas lētāks. Nevajag musināt cilvēkus. Nopirku tikai igauņu končas - ciemakukulim. Neko citu nebija vērts pirkt. Benzīns tur dārgāks," komentāros norāda Gunta.

Jau iepriekš esam rakstījuši par situācijām, kurās Latvijas iedzīvotāji norāda uz cenu atšķirībām starp Baltijas valstīm. Viena no visvairāk apspriestajām tēmām ir medikamentu cenu salīdzinājums, kad visai bieži tiek secināms, ka vienas un tās pašas zāles Latvijā ir dārgākas nekā, piemēram, Igaunijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas