"Ņirgājas par cilvēkiem!"; bijušais darbinieks brīdina par kādu vietējo uzņēmumu

tautaruna.lv 27.maijs 2019, 9:23
 
F64
Kāds bijušais veikalu tīkla "Drogas" darbinieks pastāstījis par savu pieredzi, mēnesi nostrādājot vienā no tīkla veikaliem.

Viņš aicina darba meklētājus izvairīties strādāt minētajā veikalā.

"Ja esi darba meklējumos, tad no Drogām labāk izvairies. Nostrādāju tur mēnesi un sapratu, labāk iet prom, un jo ātrāk, jo labāk. Uzņēmums burtiski ņirgājās par cilvēkiem.

Sākumā jau liekas, ka viss ir kārtībā, darba pienākumi nav nekas sarežģīts, kolektīvs patīkams, bet ja vēlies saņemt normālu algu, tad jāņem vērā fakts, ka tādu tur neredzēt! Nesanāks pat izdzīvot no algas līdz algai. Veikalā ir bardaks - pēkšņi pēdējā brīdī var izmainīt grafiku, par ko uzzināsi nākamajā dienā.

Regulāri izskatās, ka vadītāja nesaprot, ko pati tur īsti dara. Par klientu apkalpošanu ir skaidrs - elementārai pieklājībai ir jābūt, bet ne jau skalot darbiniekiem smadzenes par to visas dienas garumā. Plus vēl - lai vairāk par darbiniekiem paņirgātos, jāliek pat speciāli eksāmeni klientu apkalpošanā. Murgs ne uzņēmums! Tāpēc iesaku tur pat kāju nespert darba meklētājiem, arī jauniešiem, kas meklē darbu vasarā," teikts ierakstā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par darba apstākļiem dažādos uzņēmumos Latvijā. Piemēram, pirms kāda laika kād cits bijušais darbinieks aicināja cilvēkus neiet strādāt veikalu tīkla "Drogas" veikalos.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas