"Pilnīgs čau!"; aculiecinieks šūmējas par Čaka ielas ietvju neatbilstību

tautaruna.lv 16.maijs 2019, 18:21
 
Ekrānšāviņš/Twitter
Kaspars mikroblogošanas vietnē Twitter paudis neizpratni par Aleksandra Čaka ielas ietvju stāvokli, norādot, ka pēc Ministru kabineta (MK) noteikumiem ietves platumam jābūt 1,5 metriem, taču realitātē tā tas nebūt nav.
"Čaka ielā ir pilnīgs čau. MK noteikumi nr. 421 nosaka, ka pagaidu ietves platumam būtu jābūt 1, 5 metriem, bet A. Čaka ielā šis platums vairākās vietās nav pat 0,5 metri," norāda Kaspars.

Viņš jautā, kā šo situāciju grasās risināt Rīgas domes Satiksmes departaments.

Vīrietis apliecina, ka izsaucis arī policiju, tika konstatēts, ka ietve vairākās vietās ir vien 60 centimetrus plata. Viņš pauž cerību, ka šoreiz Satiksmes ministrija "rīkosies aktīvāk nekā iepriekšējos gados".

Kāds Twitter lietotājs iesaka slēgt šo ietves posmu. "Viņi droši vien kāpnes arī skaita, un štrunts, ka pāri tām tā vienkārši netiks ne cilvēki dažāda veida ratiņos, ne večiņas ar riteņsomām (jaunākie un veselākie tādas droši vien pārstīvēs)," pieļauj kāds cits lietotājs.

Jāatgādina, ka šogad Rīgā plānoti iespaidīgi Čaka ielas remontdarbi, dažviet tie jau ir sākušies, kā arī ir ieviests braukšanas ātruma ierobežojums, tostarp uz remonta laiku sašaurinātas arī gājēju ietves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas