Olimpiskais centrs sniedzis paskaidrojumus par nepieņemamo izturēšanos pret Ūdrīti

tautaruna.lv 9.maijs 2019, 16:30
 
F64 Photo Agency
Olimpiskais centrs "Ventspils" reaģējis uz izskanējušo informāciju par tajā esošās kafejnīcas pārstāvja izturēšanos pret mūziķi Ūdrīti. Sporta komplekss norāda, ka pieprasīts paskaidrojums no ēstuves telpu nomnieka.

"Olimpiskais centrs “Ventspils” - atvērts visiem! Ņemot vērā šodien plaši izskanējušo informāciju par starpgadījumu Basketbola halles kafejnīcā, kur it kā ir atteikts apkalpot 1.grupas invalīdu Rolandu Balodi-Ūdri, vēlamies paskaidrot, ka Olimpiskā centra “Ventspils” vadība ir sazinājusies ar kafejnīcas telpu nomnieku un lūgusi paskaidrojumu.

Kafejnīcas vadība izsaka nožēlu un ļoti pārdzīvo par radušos situāciju, un skaidro to ar vienkāršu cilvēcisko faktoru. Kafejnīcas apsaimniekotāji ir arī personīgi jau tikušies ar Rolanda Baloža-Ūdra ģimeni un atvainojušies par radušos situāciju.

Arī Olimpiskais centrs “Ventspils” izsaka nožēlu par notikušo, jo Olimpiskais centrs “Ventspils” vienmēr ir atvērts visiem un ar gādību uzņem ikdienā cilvēkus ar īpašām vajadzībām, kuri izmanto Olimpiskā centra sporta bāzes. Arī infrastruktūras ziņā Olimpiskais centrs “Ventspils” ir pielāgots cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Savukārt futbola klubs “Ventspils”, uzzinot par šo starpgadījumu, vēlas aicināt Ūdrīti savu līdzjutēju pulkā un dāvināt viņam divus abonementus uz kluba spēlēm uz visu šī gada sezonu," vēsta trešdienas ieraksts olimpiskā centra Facebook lapā.

"Mūsu ģimene ir Jūs dzirdējusi. Atvainošanās Rolands Ūdris ir pieņemta. Novērtējam Olimpiskais centrs Ventspils, FK Ventspils Futbola Klubs un kafejnīcas "Bullīts" vadības vēlmi radušos situāciju atrisināt ar cieņu," soctīklos atbildējusi Ilona Balode.

Jau iepriekš ziņots, ka sašutumu paudusi mūziķa sieva Ilona, kura sociālajos tīklos pastāstījusi, ka kafejnīcas darbiniece lūgusi mūziķi ar viņa pavadoni pamest ēstuvi, jo citiem neesot patīkami noskatīties, kā Ūdrītis ēd.

Ilonas ieraksts izsauca asu sabiedrības nosodījumu pret šādu ēstuves pārstāvju izturēšanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas