Vīrietis Preiļu pusē notic mīlestībai un zaudē pilnīgi visu

tautaruna.lv 12.maijs 2019, 11:12
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Preiļu pusē dzīvojošais Jānis, meklējot otro pusīti, izmēģina laimi internetā, taču neveiksmīgi, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Sociālajā tīklā ”draugiem.lv” atsaucas kāda dāma un uzdod jautājumu: ”Vai esi brīvs?”. Tomēr drīz vien koķetā frāze jau iegūst mantkārīgas aprises.

Jau pēc pāris nedēļu ilgām attiecībām Jāņa draudzene lūdz palīdzēt ar naudu, lai viņai piederošā zemesgabalā Jēkabpilī varētu izveidot zemes un grants karjeru. Tobrīd Daugavpilī dzīvojošā dāma sola Jānim kopdzīvi uz zelta āderes. Tiesa gan, pirms tam topošajam dzīvesbiedram ir jāiegulda sava artava kopīgā biznesa uzsākšanai.

Jānis naudu sūtījis gan ar pasta starpniecību, gan devis rokā, tiekoties klātienē.

Internetā uzsākto attiecību dēļ Jānis ne tikai šķiras no lauksaimniecības tehnikas, nekustamā īpašuma un vairākiem mobilajiem telefoniem, bet arī no sievas, ar kuru kopā deviņus gadus audzināta meita.

Jāņa un internetā iepazītās Ritas attiecības ilgst aptuveni pusgadu. Tikai pēc gaisā izmestajiem tūkstošiem un nokļūšanas uz ielas Jānis saprot, ka viņš ir apkrāpts, un par notikušo vēršas policijā. Jānis arī uzzina, ka sieviete slēpusi savu identitāti. Policists iecirknī parāda likumsargiem jau iepriekš zināmas sievietes fotogrāfiju ar īpašu pazīšanās zīmi - dzimumzīmi uz vaiga, un Jānis atpazīst pāridarītāju.

Krāpniecības upuris šobrīd ir gatavs pieņemt jebkāda veida palīdzību, lai atkal nostātos uz kājām.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas