Sieviete šokā: Rīgā no degošas mājas izskrien kails vīrietis

tautaruna.lv 25.aprīlis 2019, 12:12
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Trešdien Rīgā, Krustpils ielā, kāda vietējā iedzīvotāja centās glābt savu kaimiņu no uguns liesmām, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Trešdien ap pusdienlaiku glābēji devas dzēst 100 kvadrātmetru plašu ugunsgrēku, kas izcēlās Krustpils ielas tuvumā, dārza mājiņu rajonā. Dega neliela, apdzīvota koka ēka un uguns strauji pārmetās uz pērno zāli, draudot izplātīties tālāk. Pirmā nelaimi pamanīja kāda vietēja iedzīvotāja, kura tobrīd strādāja dārzā, kaimiņu teritorijā.

“Man līdzi nebija mobilā telefona, es aizskrēju uz turieni. Kliedzu: Gaļa, Roma! Gaļa, Roma! Neviena nav. Iegāju teritorijā, tur vilku suns un vēl viens mazāks. Neviena nav. Aizskrēju uz ciematu. Satiku vienu puišeli, tur sēdēja. Es viņam saku, lai zvana ugunsdzēsējiem. Viņš izsauca,” par notikušo stāsta kaimiņiene Svetlana.

Kamēr glābēji bija ceļā uz adresi, Svetlana mēģināja dzēst ugunsgrēku pašas spēkiem. Pēc brīža caur dūmu mutuļiem sieviete ieraudzīja kāda cilvēka siluetu. No degošās mājas izskrēja tās saimnieks manāmā alkohola reibumā un bez apģērba.

“Viņš, piedodiet, pliks. Es tur nāku, viņš kā no mātes miesām nācis. Staigā ar pliku krāniņu. Es viņam prasu: Kur tu biji? Es taču kliedzu. Ugunsgrēks jau tur,” notikumus atceras Svetlana.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas