Millers sūdzas par nejēdzību pie "Akropoles"

tautaruna.lv 24.aprīlis 2019, 17:13
 
Ekrānšāviņš no video
Producents Juris Millers saviem sekotājiem mikroblogošanas vietnē twitter publicējis video, kurā vēsta par kartējām nejēdzībām satiksmes organizācijā Rīgā.
"Vai Rīgas dome, satiksmes departaments, var paskaidrot, kā (un kurš) saskaņoja šādu idiotismu pie tirdzniecības centra Akropole? Pašiem nav kauns?" mikroblogošanas vietnē twitter raksta J.Millers, kurš publicējis video, kurā redzams, ka viena no šķietamajām iebrauktuvēm tirdzniecības centra stāvvietā patiesībā ir trotuārs.

Rīgas būvvalde gan skaidro, ka video ir redzama iebrauktuve, lai varētu piekļūt transformatoru apakšstacijai un varētu veikt tās apkopi un remontdarbus.

"Braucot no centra puses tā ir pirmā vizuāli lielā iebrauktuve veikala autostāvvietā un nekas neliecina par Jūsu apgalvojumu - nav nedz zīmes, nedz informācijas. Katru dienu tur iebrauc vairāki simti - to sacīja veikala darbinieki. Ko darīsiet, lai labotu situāciju?," jautā producents.

Tiesa, šis nav pirmais gadījums, kad iedzīvotāji sūkstās par neērto piekļūšanu tirdzniecības centram, piemēram, izmantojot sabiedrisko transportu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas