Rosījās specvienība ar koferiem! Iedzīvotājus satrauc notikušais Liepājā

tautaruna.lv 20.aprīlis 2019, 13:34
 
F64 Photo Agency
Vairāki liepājnieki bijuši aculiecinieki kādam satraucošam notikumam, kas šonedēļ risinājies pilsētas ielās.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka 17.aprīļa vakarā pēc pulksten 19 noziedzīgs nodarījums noticis Baseina ielā pie krustojuma ar Raiņa ielu. “Baseina ielas galā pie pārbrauktuves,” stāsta kāda liepājniece, kurā šai vietai braukusi garām: “Pie pārbrauktuves rosījās policijas specvienība ar koferiem.”

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš pastāstīja, ka 17.aprīlī pulksten 18.20 Pašvaldības policijā tika saņemta informācija par to, ka Raiņa ielā netālu no dzelzceļa pārbrauktuves pieturā sēžot vīrietis ar asiņainu seju.

“Nekavējoties apsekojot tuvāko apkārtni, vainīgās personas aprakstam atbilstošā sieviete tika pamanīta Baseina ielā. Uz 1984.gadā dzimušās sievietes apģērba bija redzami asins traipi. Kamēr tika veikta personas mantu apskate, iespējamā vainīgā persona no kabatas izvilka pudeles lausku un mēģināja sev pārgriezt vēnas, taču Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki nekavējoties novērsa iespējamo apdraudējumu.”

Sarunas laikā sieviete policijas darbiniekiem atzinusi, ka pirms brīža esot sadūrusi vīrieti, jo viņš tai nav devis padzerties no alus pudeles.

Sieviete aizturēta un nodota Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Savukārt Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova pastāstīja, ka arī Valsts policijas darbinieki saņēmuši izsaukumu uz minēto adresi. Viņus izsaukusi sieviete, kura sūdzējusies, ka tai nozagts mobilais telefons.

Ieradušies uz izsaukumu, Valsts policijas darbinieki konstatējuši, ka viņus izsaukusi tā pati sieviete, kura, netikusi pie alus pudeles, savainojusi vīrieti.

Avots: Portāls "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas