Ārsti ir sašutuši par to, kas pacientei nodarīts Stradiņa slimnīcā

tautaruna.lv 18.aprīlis 2019, 14:33
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda pacientie vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā.

Sieviete saka, ka pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

"Iegūlos ar sāpēm vēderā Stradiņu slimnīcā. Pēc ilgas gaidīšanas konstatēja ginekoloģisku, palielinātu 8cm cistu, kuru izoperēja pēc 2dienām. Pēc operācijas pavadīju vēl trīs dienas, jo bija grūtības ar iešanu, pēc tam izrakstīja.

Nākamajā dienā atkal ar ātrajiem aizveda uz slimību un konstatēja, ka pēc operācijas kājā ir trombi un iekaisums vēderā.

Pirms veica operāciju, vēl māsiņas noteica, ka esmu jauna un vēnu zeķes nav vajadzīgas. Pēc cistas operācijas mani vispār neapskatīja vairs, deva tikai miega zāles un pretsāpju zāles, lai nesāpētu. Runājot ar vairākiem ārstiem, viņi ir šokā, kad netika laistas antibiotikas, netika pārbaudīta vispār.
Tā ir nolaidība pret pacientu. Operācija man maksāja mazāk, nekā visas pēc operācijas sekas, kas nu man ir. Varēšu teikt lielu paldies, ja šis nu man paliks uz mūžu.


Vienmēr lieciet uz operācijām vēnu zeķes, vai esat jauna vai gados un ārstus neklausāties," raksta paciente.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas darbinieku attieksmi. Piemēram, nesen kāda sieviete rakstīja - viņa uzskata, ka ārsta bezatbildības dēļ Rēzeknes slimnīcā nomira viņas dēls.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas