Aculieciniekus nepatīkami pārsteidz redzētais "Akropolē"

tautaruna.lv 13.aprīlis 2019, 15:44
 
F64 Photo Agency
Viens pirms neilga laika atklātajā tirdzniecības centrā "Akropole" apmeklētāju noteikti netrūkst. Kamēr vieni sūkstās par to, ka jāsastopas ar zināmām neērtībām, lai tur nokļūtu ar sabiedrisko transportu, tikmēr citi uzņēmuši kadrus, kuros redzams, kā rīkojies kāds, iespējams, lielveikalā strādājošais apsargs.

Ekrānšāviņš no video

Mikroblogošanas vietnē twitter sestdienas rītā ievietots video, kurā redzams, ka, iespējams, lielveikalā strādājošais apsargs ar austrumu cīņai raksturīgajiem paņēmieniem meties virsū divām personām. Kā norāda ieraksta autors, tad pēc aculiecinieku stāstītā konfliktā iesaistīta pusaudze alkoholiskā reibumā. Risināšanā iesaistījās arī Valsts policija.

Jau vēstīts, ka ceturtdien, 4.aprīlī, Rīgā, Maskavas ielā 257, atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole”, kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp ap 140 modes un dzīvesstila preču veikali, dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris “Apollo Kino”, “O’Learys” izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, “Lemon Gym” sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas