Nesen atvērtās "Akropoles" apmeklētāji pamatīgi traucē blakus mītošos iedzīvotājus

tautaruna.lv 14.aprīlis 2019, 17:48
 
Kadrs no video
Kopš "Akropoles" atklāšanas blakus ēku iedzīvotāju ikdiena pārvērsta murgā. Viņiem katru dienu jācīnās ar lielveikala apmeklētājiem, kuri spītīgi izbradā privātīpašumu, lai tikai ātrāk nokļūtu lielveikalā, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Blakus esošo namu iedzīvotāji katru dienu atkal un atkal steidz novilkt jaunas norobežojošās lentes, kuras garāmgājēji spītīgi turpina ignorēt.

Iedzīvotāji ar saviem telefoniem uzfilmējuši video, kuros redzams, kā gan jauni, gan veci lielveikala apmeklētāji izbradā pagalmā esošo zālāju un ignorē tur uzstādītās brīdinājuma zīmes to nedarīt, kā arī pat nepievērš uzmanību zīmēm, kas aicina izmantot speciāli izbūvēto trotuāru.

Kā norāda nama vecākā, vēl vairākus gadus pirms lielveikala uzbūvēšanas iedzīvotāji tikušies ar lielveikala pārstāvjiem un diskutējuši par nepieciešamo norobežojumu. Tolaik uzņēmēji iedzīvotājus pārliecinājuši, ka veikala apmeklētāji nestaigās cauri viņu īpašumam.

Lai situāciju vērstu par labu, iedzīvotāji sava nama piegulošo teritoriju krustu šķērsu norobežojuši ar sarkanbaltajām lentēm, kā arī zālājā uzstādīti nelieli informatīvi uzraksti ar aicinājumu izmantot trotuāru.

”Akropolis group” valdes loceklis Kaspars Beitiņš ir informēts par skatītāju uzņemtajiem video, taču pats tos laika trūkuma dēļ neesot redzējis.

Brīdinošos uzrakstus zaļajā zonā uzņēmums izvietojis par saviem līdzekļiem un tuvākajā laikā plāno izvietot vēl vairāk uzrakstu. Lielveikala pārstāvji esot gatavi segt daļu no izmaksām žoga būvniecībai akūtajās vietās, taču iniciatīvu tā celtniecībai neizrādīs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas