Jelgavnieki ceļ trauksmi! Kāda vīrieša mājā iemitinājušās žurkas un čūskas

tautaruna.lv 12.aprīlis 2019, 11:09
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Jelgavas vasarnīcu kooperatīva iedzīvotāji jau gadiem dzīvo šausmās kāda vīrieša dēļ, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Kaimiņos dzīvo vīrietis, kam ir mantu vākšanas mānija. Tā kļuvusi nekontrolējama un drauds apkārtējo iedzīvotāju labsajūtai un labklājībai. Vācēja teritorijā, kas aizkrauta ar visdažādākajiem priekšmetiem un drazām, dzīvojot ne tikai žurkas, bet tagad redzētas arī čūskas.

Jelgavas iedzīvotāju pacietības mērs jau ir pilns. Ziņojuši par savu kaimiņu visdažādākajām iestādēm, taču visi noplāta rokas vien, tikmēr kaimiņa savākto mantu kalni jo gads, jo aug augumā, un viņš savus krājumus aizvien papildina. Tā tas turpinās jau gadiem.

"Pagājušajā gadā tur jau bija odzes. Sākumā domājām, ka zalkši, bet tie, kas pazīst čūskas, teica, ka odzes. Tur visu laiku kaut kas kustas, rāpo, zem tiem kaimiņa atkritumiem. Tas viss apdraud gan mūs, gan mūsu bērnus un viņu veselību," saka vīrieša kaimiņiene.

Jelgavas pašvaldības policisti veikuši pārrunas ar vācēju, kad vīrietis vēl dzīvojis dzīvoklī, taču drīz vien to pārdevis un mantību turpinājis vākt sava tēva īpašumā, kuram ir mantinieks.

Reiz vīrieti sodījuši ar 20 eiro naudas sodu par teritorijas nesakopšanu, taču nekas neesot mainījies. Pagājušajā gadā atkal noformējuši protokolu un sods jau bijis 70 eiro, taču tas joprojām nav samaksāts. Mantu vācējs joprojām turpina nest visdažādākos priekšmetus uz savu pagalmu un kraut kaudzēm vien.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas