Paciente sūdzas: Šādas attieksmes dēļ var paspēt "nolikt karoti"

tautaruna.lv 23.marts 2019, 15:17
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / SCANPIX
Lai gan netrūkst gadījumu, kad no sirds varam pateikties mediķiem Latvijā par viņu nesavtīgo darbu un palīdzību, tomēr arvien nākas runāt par gadījumiem, kad atsevišķu mediķu attieksme rada nepareizu priekšstatu par šīs profesijas pārstāvjiem kopumā.

Šoreiz uzmanību piesaistījis kāds ieraksts portālā "sūdzības.lv", kur sieviete nekautrējas kritizēt mediķu darbu Balvu slimnīcā. "Agrāk domāju, ka stāsti par Balvu Slimnīcu ir tikai cilvēku izdomas augļi, taču pati saskāros ar slimnīcas personālu un secināju, ka visi dzirdētie šausmu stāsti ir patiesība. Ļoti neprofesionāls, rupjš apkalpojošais personāls," sūdzībā situāciju apraksta slimnīcas apmeklētāja.

"Māsiņas pat nespēj atšķirt darba piederumus, nepārzina savus pienākumus. Ļoti nelaipni izturas pret pacientu un darba temps ir ļoti lēns, gaidot operāciju, jau var paspēt “nolikt karoti”. Nevēlētos vēlreiz nokļūt situācijā, kurā būtu jāsaskaras ar šo apkalpojošo personālu. Nenovēlu nevienam nonākt šajā slimnīcā."

Par konkrēto sūdzību informēti arī slimnīcas pārstāvji, teikts portālā.

Vēl pagājušajā nedēļā tika vēstīts, ka SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība", ieguldot 167 821 eiro, Balvu slimnīcā atklājusi otru operāciju zāli.

Ziņu aģentūra LETA vēsta, ka pēc operāciju zāles atklāšanas iestādes operāciju bloks ir pilnībā funkcionējošs. Viena no zālēm tiek profilēta neatliekamās ķirurģiskās palīdzības sniegšanai, bet otra - plānveida operācijām. Jaunā operāciju zāle ir aprīkota ar jaunām un modernām iekārtām anesteziologiem un anestēzistēm, mūsdienīgu operāciju galdu un multifunkcionālu lampu, kā arī laparoskopu un elektrokoagulatoru.

Operāciju zāles aprīkojuma iegāde veikta, īstenojot projektu "Stacionārās un ambulatorās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība", uzlabojot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību". Operāciju zāles aprīkojuma iegāde izmaksājusi 167 8201 eiro, tai skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 142 648 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas