"Attieksme šausmīga"; grūtniece sašutusi par autobusa šofera attieksmi Mazsalacā

tautaruna.lv 11.marts 2019, 9:30
 
F64
Kāda sieviete dalījusies ar stāstu par to, cik sliktu attieksmi viņai nācās paciest no sabiedriskā autobusa šofera puses.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka palūdza šoferim bagāžas nodalījumā ielikt divus smagus čemodānus, bet viņš atteicās to darīt.

"Esmu autobusā no Mazsalacas uz Valmieru. Tā kā dodamies atpakaļ uz ārzemēm, ceļojam ar 2 lielajiem čemodāniem, kas katrs sver ap 25 kg. Esmu grūtniecības piektajā mēnesī (kas ir redzams). Pie iekāpšanas autobusā, kad visi pārejie pasažieri jau ielaisti, palūdzu, vai var attaisīt bagāžas nodalījumu kur ielikt mūsu čemodānus, uz ko atbilde bija: “Ko jūs tur vēl stāviet? Nesiet viņus iekšā!”

Vēlreiz laipni pajautāju, vai tomēr nevaram tos likt bagāžas nodalījumā un par tiem samaksāt, jo tomēr smagi un lieli - grūti izcilāt un nav jau īsti, kur novietot. Vēlreiz norādu uz to, ka tomēr esmu ieverojami stāvoklī. Uz ko šoferītis atbild: “Vai tad nu tiešām nevar ienest salonā, sen neesmu vēris vaļā bagāžnieku-neviens nekad negrib likt neko apakšā! Vai tad man būs jānes viņi iekšā?” sašutusi raksta sieviete.

Viņa skaidro, ka galu galā šoferis nepiekāpās un viņai nācās stiept savus čemodānus iekšā autobusā un likt abus guļus zemē.

"Attieksme no šoferīša bija vienkārši šausmīga! Nekad nebiju saskārusies ar neko tādu, lai tik nebūtu jākāpj ārā no savas silti iesēdētās vietas un ar nekādu vēlēšanos palīdzēt grūtniecei!"

Tikmēr komentāros cilvēki norāda ka tas, ka sieviete ir stāvoklī, nenozīmē, ka visiem pārējiem tai ir jāizdabā.

"Nu un ka tu esi stāvoklī. Nevienam nav pienākums izdabāt tev. Galu galā grūtniecība nav slimība," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka pasažieri ik pa laikam sūdzas par autobusa šoferu attieksmi. Piemēram, nesen tika vēstīts par to, kā autobusa šoferis Jelgavā paņirgājas par invalīdi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas