Absurds: Pacients ar, iespējams, lauztām ribām Gaiļezerā netiek pie ārsta

tautaruna.lv 4.marts 2019, 17:30
 
F64
Kāds pacients sūdzas par pacientu uzņemšanu Stacionārā Gaiļezers. Viņš, gaidot ārstu, esot nosēdējis vairāk nekā 4 stundas.
Portālā "sudzības.lv" vīrietis raksta, ka viņam, iespējams, bija lauztas ribas.

"Uzņemšanā ar aizdomām par lauztām ribām sēžam jau ceturto stundu. Gaidām traumatologu. Rentgens uztaisīts. Vai tiešām šeit nav neviena, kas mācētu to izlasīt? Saprotu, stunda, pusotra, bet četras jau ir par daudz. Neviens nevar pateikt kad tas ārsts parādīsies darbā. Ja mēs zinātu, ka nav nekā nopietnāka par lauztām ribām, varētu iet mājās," raksta vīrietis.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda, ka vīrieša lauztās ribas nav dzīvības un nāves jautājums, un, iespējams, kādam palīdzība ir nepieciešamāka nekā viņam.

"Lauztas ribas nav mirstamā vaina, sākumā ārsti sniedz palīdzību pacientiem ar akūtām saslimšanām - insulti, infarkti, asiņošana u.tml. Ja būtu redzams, ka ir caurdurti orgāni utt., tāda akūta situācija, tad arī sniegtu palīdzību paātrinātā kārtā," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi un apstākļiem Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen kāda sieviete sūdzējusies par apstākļiem Stradiņa slimnīcas Dzemdību nodaļā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas