Topošais autovadītājs: Autoskolā man melo un sabojā visus manus plānus

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 9:30
 
F64
Kāds topošais autovadītājs ir neizpratnē par autoskolas rīcību. "Kāpēc ir jāmelo cilvēkam," neizpratnē jautā persona.
Portālā "sudzibas.lv" topošais autovadītājs raksta, ka autoskolā daudzas reizes tika pārcelts kursu sākuma datums, kā rezultātā tika sabojāti visi viņa plāni.

"Autoskolas "Mustangs" kursiem bija jānotiek 31.01. Aizgāju 31.01. noslēgt līgumu, samaksāju nepieciešamo summu un, tad tikai administratore saka: “Jūsu kursi šodien nenotiek, jo grupā vēl vajag 4cilvēkus. Vabūt notiks 07.02. Gaidiet, lūdzu mūsu zvanu”.
Nezvanīja, tāpēc aizgāju uz autoskolu un prasu, kad būs kursi. Saka, ka laikam 14.02. 13.02. zvanīju un jautāju, vai rīt notiks kursi - teica, ka 100% notiks.
14.02 skatos, atnāk sms un raksta, ka kursi notiks 28.02.

Kāpēc mani nevarēja brīdināt, pirms parakstīju līgumu? Kāpēc ir jāmelo cilvēkam? Mani plāni tagad ir izbojāti līdz pēdējam," raksta topošais autivadītājs.

Tikmēr komentāros kāds interneta lietotājs raksta, ka saskāries ar līdzīgu situāciju.

"Man bija tieši tas pats, bet attiecīgi, tās skolas filiālē nelasījās kopā cilvēki. Un es arī pats baigi nesteidzu skriet uz skolu. Vienkārši pajautāju, vai nevaru citā adresē iet uz kursiem un bez problēmām tiku centrā. Nebija īsti pa ceļam, bet vismaz tiku. Man kaut kā tas nepalika ar rūgtuma piegaršu. Bet laikam tāpēc, ka nevajadzēja tulīt un tagad," teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka pirms kāda laika arī kāda cita topošā autovadītāja pauda, ka, pēc viņas domām, viņa tiek apkrāpta autoskolā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas