"Cik ilgi būs jāskatās uz vecu pārtiku?" Vīrietis stāsta par veikalu Pierīgā

tautaruna.lv 12.februāris 2019, 17:30
 
F64
Kāds vīrietis sūdzas par Narvesen veikalu, kas atrodas Iecavā. Pēc viņa teiktā, viņam katru rītu jānoskatās uz veciem pārtikas produktiem.

Vīrietis atklāj, ka daudzi pārtikas produkti, tostarp, desas un maizītes, izskatās veci.

"Parasti nesūdzos ne par ko, bet šoreiz mērs pilns. Katru rītu ceļā uz darbu nākas iepildīties Iecavas Nestē un pa ceļam paķert Narvesenā brokastis. Jau kādu laiku esmu ievērojis, ka uz grilla griežas desas, ne tā pirmā svaiguma, izskatās iepriekšējās dienas, tumšas, sakaltušas. Protams esmu iegrābies, nopērkot tortiliju, kura ir sausa un jau sakaltusi no grilēšanās. Arī maizīšu vitrīnā saliktas maizes ar veciem termiņiem, es neko neteiktu, ka iepriekšējās dienas termiņi tie ir, bet 3 dienu veci termiņi tā kā par traku, cilvēkiem tirgot, turklāt ne pa to lētāko cenu. Es gribētu zināt, vai tā ir veikala nolaidība, prasta cilvēku maldināšana vai kārtējai mārketinga triks? Cik ilgi no rītiem būs jāskatās uz veciem produktiem un kur skatās sanitārā inspekcija? Lai sanitārie atnāk kādā rītā un pārbauda, ko tirgo Iecavas Narvesen!" raksta vīrietis.

Tikmēr cilvēki komentāros iesaka, piemēram, pajautāt veikala pārdevējām, kas par lietu.

Tāpat vīrietim iesaka brokastis gatavot pašam un ēst mājās.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par bojātiem pārtikas produktiem dažādos Latvijas veikalos. Tā nesen vīrietis Grobiņā nopircis arī neēdamu kūku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas