Pircēja parāda, cik "labi" izskatījies veikalā Latvijā iegādāts produkts

tautaruna.lv 6.februāris 2019, 17:45
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Kāda pircēja uzņēmusi vairākus attēlus, kuros redzams, ka veikalā sanācis iegādāties produktu, kas diez vai atbilst iepriekš gaidītajam.
Kā liecina informācija, kas publicēta sociālajā tīklā facebook, tad sieviete iegādājusies kāda Latvijas ražotāja siera izlasi. Konkrētajam produktam veikalā bijusi akcija. Atverot mājās siera iepakojumu secināts, ka vairākus siera gabalus klāj pelējuma kārta.

Veikala pārstāvji atvainojušies par radušos situāciju norādot, ka viņiem ir svarīgs ikviens klients un viņa iepirkšanās pieredze. "Veiksim pastiprinātu produkta kvalitātes pārbaudi. Aicinām šādos gadījumos ar preci un čeku vērsties veikalā."

Ekrānšāviņš no facebook

Tikmēr citi komentētāji neslēpj, ka šādos gadījumos ne vienmēr vajag vainot veikala pārstāvjus, bet gan pašus pircējus, kuri reizēm paņem kādu preci, taču pēc tam pārdomā un veikalā to atstāj tai neparedzētā vietā.

Tiesa, šis nav pirmais gadījums, kad pircēji ziņo par līdzīga veida nebūšanām. Ir bijuši gadījumi, kad, piemēram, pircēji publicējuši attēlus, kuros redzams, ka veikalā nopirktajos saldumos ir tārpi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas