Pircējs pastāsta par "nepieklājīgāko kasieri" Latvijas veikalos

tautaruna.lv 10.februāris 2019, 13:42
 
F64
Kāds pircējs pavēstījis, ka pārdevēja, kas strādā Mego veikalā Valkā, esot nepieklājīgākā kasiere Latvijas veikalos, kādu viņam nācies sastapt.
Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka pārdevējas vārdā Santa attieksme neesot slikta tikai pret viņu, bet gan pret visiem klientiem.

"Teikšu godīgi - nekad neredzēju TIK nepieklājīgo kasieri Latvijas veikalos. Es, protams, saprotu, ka cilvēki ir diezgan ļauni, bet tomēr, kad tev pašam ir laba attieksme pret kasieriem, tu gaidi, ka arī kasieres/kasieri būs laipni pret tevi. Man nav vairs nekādas vēlmes iepirkties Valkas Mego veikalā šīs kasieres dēļ. Santa NEKAD nesaka "Labdien/Labrīt/Labvakar", "lūdzu/paldies". Man ir tāda sajūta, ka viņa mani ienīst, neskatoties uz to, ka mēs nepazīstam viens otru. Es redzēju viņas attieksmi pret citiem pircējiem, tikpat slikta. Pat mana paziņa no Igaunijas vienreiz teica, ka šajā veikalā strādā ļoti nelaipna kasiere un tā bija Santa (redzēju čekā)," raksta pircējs, paužot neizpratni, kāpēc kasierei ir tik slikta attieksme pret klientiem.

Tikmēr komentāros kāds lietotājs ar lietotāju "Santa", kas sevi pasniedz kā sūdzībā minēto pārdevēju, raksta, ka viņai vienalga, ka minētā persona vairs nenāks pie viņas iepirkties.

"Mazāk pircēju, mazāk problēmu," raksta Santa.

Jāpiebilst, ka pircēji ik pa laikam sūdzas par pārdevēju nelaipno attieksmi. Tā nesen kāds pircējs sūdzējies par pārdevēju veikalā "Top" Talsu novadā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas