Tukumniece atklāj jaunas detaļas par iepriekš skaļi izskanējušu noziegumu

tautaruna.lv 24.janvāris 2019, 7:13
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms kāda laika sociālajā tīklā facebook bija atrodama informācija par to, ka tiek meklēta nozagta automašīna "BMW". Drīz pēc tam noskaidrots, ka cilvēks, kurš nozadzis auto, ar to avarējis un gājis bojā. Ilgāku laiku šī gadījuma atklātas jaunas notikušā detaļas.
Tukumniece Jana raidījumam "Bez Tabu" stāsta, ka automašīnas zādzība notika kopīgas pasēdēšanas laikā. Tika lietots arī alkohols. Mājā esošie cilvēki kādā brīdī norādīja, ka automašīnu aizdzinis viņai tik labi zināmais draugs - Elvils. Uz telefona zvaniem un īsziņām puisis tā arī neatbildēja. Pagāja nakts, un jauniešu kompānija nolēma pašrocīgi uzmeklēt nozagto debess zilo “BMW”.

Ar sociālo tīklu palīdzību Jana un viņas draugi saņēmuši nozagtā “BMW” iespējamās atrašanās vietas.

Dobelē pie viena no krustojumiem tad arī tika sastapts meklētais “BMW”. Tiesa gan, puisis, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, strauji atrāvās un pazuda tālēs zilajās. Jana ar draugiem, apzinoties, ka atkārtoti tikt klāt mašīnas aizdzinējam neizdosies, brauca mājup. Jau Tukumā Jana saņēmusi vēsti, ka “BMW” avarējis.

5. janvāra vakarā Ventspils šosejas 54. kilometrs vien 20 gadus vecajam Elvilam kļuva liktenīgs. Pēc teju 24 stundu ilgas bēguļošanas ar zagtu automašīnu jaunietis izraisīja sadursmi ar pretim braucošu mašīnu un gāja bojā notikuma vietā.

Pēc notikušā Jana sarunā ar "Bez Tabu" norāda, ka vainot kādu nu vairs nav jēgas un laiku atpakaļ nepagriezīsi.

AVOTS: raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas