Garnadzis piesavinājies jaunietes maku Ogres pusē

tautaruna.lv 23.janvāris 2019, 10:21
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Sociālā tīkla Facebook lietotāja Kristiāna lūdz līdzcilvēku palīdzību, atklājot, ka pagājušās nedēļas piektdienā, 18. janvārī, viņai nozagts maks, kuru vēl nav izdevies atrast.
"Lūdzu , lūdzu.. mīļais cilvēk, kam vakar nu ļoooti noniezēja nagi "Ogres Ezītī miglā", atdod maku! Naudu paturiet, jau vairs neceru uz to, ja jau jums tik ļoti kādam to vajadzēja! Karte tāpat jau bloķēta! Bet maks mīļš un dokumentus jaunus taisīt tomēr ķēpa," raksta Kristiāna.

Ja kāds kaut ko ir redzējis, sieviete lūdz ar viņu sazināties. Viņa skaidro, ka ar šādu situāciju saskaras pirmo reizi, ļoti cer, ka ar Facebook palīdzību izdosies maciņu atrast. "Maks tumši sarkans, ar taureņiem, uz mana vārda," norāda Kristiāna.

Cilvēki komentāros steiguši rakstīt, ka maks noteikti jāpameklē atkritumu tvertnēs, kāda sieviete apliecina, ka viņai šajā iestādē bijis līdzīgs gadījums, taču maka vietā tika paņemta nauda. Savukārt vēl kāds raksta, ka "gan jau kādā tuvējā miskastē izmests, dokumentus nereti kāds policijai atdod, bieži vien no izsaukumiem brīvajā laikā aizved tam cilvēkam, un neraksti nekādus, mīļais cilvēk utt., tas zaglis ir kretīns, sabiedrības padibene, kroplis, organisma sliktā šūna, Ogres kauns, nelabojams mēsls".

Facebook/ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas