Nama iedzīvotāji žēlojas: Kādas nedienas piemeklējušas kādu ēku Rīgā?

tautaruna.lv 22.janvāris 2019, 7:13
 
Ekrānšāviņš no "Bez Tabu" video
Kāda nama iedzīvotāji Staiceles ielā Rīgā sūdzas, ka namu apsēdušas žurkas, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pirmā stāva iemītnieki stāsta, ka, dzirdot naktīs par žurku pīkstēšanu, graušanu, lodāšanu, sajūta esot neaprakstāmi pretīga. Turklāt visu mājas kāpņu telpu ir pārņēmis žurku radītais smārds, informē raidījums.

“Rīgas namu pārvaldnieks” pārstāvis Krists Leiškalns nenoliedz, ka grauzēju problēma mājā esot, taču par tās cēloni sauc kaķu māju, kas ierīkota pagrabā. Tur žurkām tiekot nodrošināts nepārtraukts barības avots. Apsaimniekotāja pārstāvis min dažādus risinājumus, kas piedāvāti iedzīvotājiem, taču pagaidām tie dzirdīgas ausis nav sasnieguši. Arī deratizācijas pasākumi nav snieguši vēlamos rezultātus, jo daļu no izliktajām indēm likvidējot pagraba “kaķu mājas” saimniece.

“Bez Tabu” izdodas satikt sievieti, kura uztur kaķu koloniju, - viņa žurkas pagrabā neesot redzējusi, un savus kaķīšus turpināšot barot, jo tiem ziemā laukā esot auksti! Paņemt šos kaķus un rūpēties par tiem savā dzīvoklī sieviete atsakās, jo viņai ar dzīvesbiedru jau esot seši peļu junkuri! Arī risinājumam, ka pie mājas ārpusē tiek uzstādītas papildu kaķu mājas, viņa nepiekrīt.

Avots: Raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas