Absurda iemesla dēļ zēnu ar autismu izsēdina no taksometra

tautaruna.lv 20.janvāris 2019, 13:00
 
Pixabay
Vietējo mediju uzmanību piesaistījusi kāda taksometra vadītāja rīcība Velsā, Lielbritānijā, kur viņš absurda iemesla dēļ no automašīnas izsēdinājis zēnu ar autismu, ziņo "Metro".

Vadītāju nav apmierinājis fakts, ka 14 gadus vecais zēns nav bijis spējīgs piesprādzēties. Tā nu zēnu izsēdināja no automašīnas, teju divu kilometru attālumā no speciālās skolas. Ģimene izmantojusi pašvaldības atmaksātu transportu, kas nogādā vietējos bērnus skolā.

Zēnam ir jūtīga dzirde un problēmas ar fizisku saskarsmi. Viņš mēroja ceļu mājup, šķērsojot vairākus krustojumus, lai arī puisim nav izpratnes par drošību uz ceļa un uz tā iespējamajām briesmām.

Ovena māte ir šokēta par taksometra vadītāja rīcību. "Es iesēdināju Ovenu automašīnā, un kā vienmēr, aizverot durvis, teicu, lai viņš neaizmirst par drošības jostu. Redzēju, ka viņš sāka darboties ar jostu, taču kādam tas bija jāpasaka vēlreiz," apgalvo puiša māte, kura norāda, ka Ovenam arī ir problēmas saprast, ko cilvēki liek viņam darīt.

Automašīnas pasažieri, kas devās uz speciālo skolu, esot paceltā tonī likuši zēnam piesprādzēties. Tas puisi samulsinājis. Nākamajā pieturvietā zēnam lika izkāpt. Ovens mērojis ceļu mājup, kur viņš pārsteidza savu mammu, kura jau devās prom no mājas.

Pārvadātājs norādījis, ka notikušais esot "cilvēciska kļūda".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas