Aculiecinieks: Tāds vājprāts nav redzēts kopš deviņdesmito dziļākās bedres

tautaruna.lv 14.janvāris 2019, 16:00
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Ģirts mikroblogošanas vietnē Twitter pasūkstījies par Čaka ielas slikto stāvokli Rīgā, norādot, ka tas ir vēl viens iemesls, lai atlaistu Rīgas domi.
"Kratoties pa uz sabrukuma robežas esošo bagātākās Baltijas pilsētas maģistrālo ielu - acis atvērsies un prāts noskaidrosies. Tāds vājprāts nav redzēts kopš 90to dziļākās bedres," raksta Ģirts.

Ieraksta komentētāja Zaiga rakstījusi, ka priecājas, ka katru dienu ceļš no darba nav jāmēro pa šo ielu. Savukārt Alberts atzinis, ka uz Jūrmalas šosejas ceļa segums ir ļoti sliktā kvalitātē. "Lietus laikā braukt bīstami. Kā saprotu, puse šosejas ir Rīgas domes pārziņā un otra puse - Latvijas Valsts ceļu. Kā viņi spēs vienoties kopīgā dziesmā par nodilumkārtas atjaunošanu visā dižceļa garumā?" jautā Alberts.

Tostarp Imants, komentējot Čaka ielas stāvokli, saka, ka pērnā gada vasarā bijis silts laiks, tādēļ varējis iet kājām pāri tiltam līdz centram. Taču šobrīd ielas posmā esot tādas bedres, ka viņš labāk izvēlas pārvietoties pa Barona ielu. "Man bail, ka bez riteņiem palikšu, jo Čaka ielā bedru ārprātā daudz un vietām ļoti dziļas," atzīst Imants.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:16

Jaunākās diskusijas