"Sadega visas atmiņas par bērnību" - liesmas noposta ģimenes mājvietu Jelgavas novadā

tautaruna.lv 14.janvāris 2019, 10:28
 
Facebook/ekrānšāviņš
Jelgavas novadā kādu ģimeni piemeklējusi ugunsnelaime, nopostot mājokli, kurā uzkrātas bērnības labākās atmiņas, ar sociālā tīkla Facebook starpniecību atklāj Elīna.
"Šis rīts mūsu ģimenē iesākās šausmīgi. Pulksten 7:50 mammu veda uz darbu un nekas neliecināja par nelaimi. Pulksten 8:15 mammas dzīvesbiedrs atgriezās mājās, un mūsu mājas bija liesmās. Pirmie, zibenīgi, ieradās Tērvetes brīvprātīgie ugunsdzēsēji un sāka dzēšanas darbus un pēc tam ieradās Dobeles, Jelgavas un Elejas ekipāžas. Tikai laimīgu apstākļu dēļ izdevās izglābt mājdzīvniekus, dokumentus un nelielu daļu no iedzīves. Kūts ar lopiem, siena šķūnis, malkas šķūnis laimīgā kārtā netika skarts," raksta Elīna.

Elīna norāda, ka ugunsnelaimē sadegušas visas atmiņas par bērnību. Esot grūti apjaust notikušo, taču vēl grūtāk ir lūgt palīdzību. Nelaimē cietusī ģimenīte novērtēs ik katra palīdzību šajā grūtajā brīdī. "Novērtēsim jebkādu palīdzību būvmateriālu un naudas izteiksmes līdzekļos, lai pēc iespējas ātrāk saglābtu ko vēl iespējams glābt un, lai atjaunotu bērnības mājas. Mammai šobrīd ir, kur dzīvot, taču varbūt kādam ir dzīvojamais vagoniņš, kuru varētu aizdot, lai mamma varētu dzīvot uz vietas, jo ir jārūpējas par kūtī palikušajiem lopiem," skaidro Elīna.

Ziedot var uz zemāk redzamajiem rekvizītiem.

Ināra Zvirbule
Konta nr. LV66PARX0015666245123;
maksājuma mērķī norādīt - ziedojums ugunsgrēkā cietušajiem.

Facebook/ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas